Laptop Anakart Tamiri Eğitimi

Quick search

Forum Mediatek - Kullanım koşulları

1- Nezaket kuralları
İlk ve en önemli kuralımız budur. Diğer tüm kurallardan önce gelir. Mediatek ailesinde; Küfür, kaba üslup, nefret dolu ve tehditkâr söylemlere müsaade edilmez. Ani ve kesin yasaklanma sebebidir. Size karşı yapılan bir saygısızlık olduğunu düşünüyorsanız aynı şekilde karşılık vermek yerine moderatörlere bildirerek daha kesin sonuca ulaşırsınız.
2- Konu açma Kuralları
Her şeyden önce arama yapın. Zaten cevap verilmiş bir konuya cevap beklemek sizin içinde zaman kaybı olacaktır. Konuyu acarken açıklamanızda düşündüğünüz ve anlatmak istediğiniz şeyleri herkesin anlamasını beklemek yanlış bir yaklaşımdır. Sorunuzu veya paylaşımınızı herkesin anlayabileceği bir yalınlıkla anlatmaya özen gösterin. Sorularınıza daha hızlı ve işe yarar cevaplar alabilmek için, açıklayıcı, tam olarak istenen cevaba götürecek sorular tercih edin. Gerekirse bir örnek ekleyin (foto, dosya vb.)
Doğru bölümde konu açın. Başlığınızı iyi seçin. Sadece büyük harf kullanmayın. Tekrarlayıcı mesajlar yazmayın "neden kimse yardım etmiyor" " anlayan yok galiba" gibi.
3- Spam Kuralları
Mesaj sayısını artırmak amacıyla anlam ifade etmeyen Örn. "+1" "güzel" gibi, ve konuyla alakasız mesaj yazılması yasaktır. Konu hakkında fikriniz yoksa yorum yapmayın. Örn. "Google"da ara" cümlesi sevmediğimiz ifadelerdendir.
4- Reklam ve Satışa yönlerinden mesaj kuralları
Forumumuzda yetki verilmediği sürece bu tür yazışmalar kural dışıdır. Herhangi bir satış linki vermek veya reklam amaçlı yönlendirme yapmak ve para kazandıran link kısaltmaları ve servisler kural dışıdır.
5- İçerik Kuralları
Kesin yasaklanma sebepleri : Virüs ve zararlı yazılımların exe dosyaları ve linkleri. Siyaset, ayrımcılık ve parti propagandası içeren konuşmalar. Uygunsuz veya cinsel içerik içeren paylaşımlar. Kanunlara aykırı paylaşımların hepsi.


Önceki sayfaya dön